correu traduccions idiomatic

Benvinguts a Idiomatic Language Services,  oferint traduccions de qualitat des de 1996.

traduccions a girona

Heu pensat mai en fer les vostres traduccions amb

Idiomatic Language Services?


Des dels inicis, l'objectiu principal d'Idiomatic Language Services ha estat aportar la millor qualitat als seus serveis oferint els millors preus i una gran rapidesa i confidencialitat en totes les feines. Per a aconseguir aquesta garantia de qualitat, realitzem controls exhaustius de cadascun dels nostres projectes i sempre tenim les portes obertes a qualsevol suggeriment que pugui millorar el resultat final. Gràcies a la nostra empenta i a la col·laboració amb empreses privades, institucions públiques i gabinets de traducció, ens hem convertit en una empresa de traducció i interpretació reconeguda oficialment.


Com demanar una traducció

Pas 2

Revisió de documents i pressupost

Pas 3

acceptació del pressupost de traducció a idiomatic.net

Acceptar el pressupost

Serveis que oferim

Idiomatic ofereix serveis professionals d'interpretació i traducció en una àmplia gamma d'indústries, incloent-hi traducció de l'àmbit legal i de dret, traducció científica, traducció tècnica, serveis de traducció per a publicacions i mitjans de comunicació, traducció per a aplicacions informàtiques i programari, traducció per a la venda al detall, traducció i localització de jocs, traducció per al Govern, traducció per a l'hostaleria, traduccions del món de l'energia, traduccions pel sector de l'automoció, i moltes altres. El nostre equip d'experts ofereix traduccions d'alta qualitat que satisfan les necessitats dels nostres clients. Contacta amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació sobre els nostres serveis de traducció. Veure tots els serveis que oferim

Més de 150 combinacions d'idiomes amb traductors professionals nadius 

Si estàs buscant un intèrpret professional, Idiomatic està preparat per ajudar-te! Oferim serveis en línia, presencials i telefònics per a tribunals, consultes mèdiques i conferències.

Oferim un servei de traduccions oficials per documents que s'han de tramitar a diferents països.

Idiomatic és una empresa líder en subtitulació que entén la importància de transmetre amb precisió el teu missatge al públic objectiu. A més dels nostres traductors nadius, el nostre equip inclou experts tècnics que s'encarreguen de la sincronització de subtítols, el format de subtítols i la inserció de subtítols, si és necessari.

Idiomatic ofereix serveis experts de localització de SaaS (Programari com a Servei) que t'ajuden a comunicar-te eficaçment amb els teus clients globals. El nostre equip de professionals experimentats treballa diligentment per assegurar que el teu producte SaaS estigui traduït amb precisió i adaptat culturalment per a satisfer les necessitats dels teus clients.

Mesureu el nivell d'idiomes dels vostres candidats amb l'avaluació d'idiomes, una eina clau per a la selecció de personal eficaç en un mercat laboral cada vegada més global. 

Idiomatic Language Services, es va fundar a Girona com a empresa de traducció i interpretació el juny de l'any 1996. La demanda del mercat ens ha exigit una evolució constant i una millora dels nostres serveis.

Serveis de traducció a Catalunya

Som una empresa de traducció amb seu a Girona especialitzada en la prestació de serveis lingüístics a empreses i professionals de diferents sectors. Oferim una ampla gamma de serveis de traducció i interpretació, així com serveis de revisió i correcció de textos.

El nostre equip de professionals està format per traductors i intèrprets amb una llarga trajectòria en el sector i amb una gran capacitat per adaptar-se a les necessitats dels nostres clients. Treballem amb un ampli ventall de llengües i oferim serveis de traducció en diferents àmbits, incloent-hi el legal, científic, tecnològic, financer i de màrqueting, entre altres.

A Idiomatic Language Services S.L. ens comprometem a oferir serveis de qualitat i a complir amb els terminis establerts pels nostres clients. Treballem amb les últimes tecnologies de traducció per assegurar-nos que els nostres clients reben el millor servei possible. Si necessites serveis de traducció a, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.


Traduccions confidencials

Confidencialitat

Gestió integral de traduccions

Integral

traduccions ràpides

Rapidesa

puntualitat traduccions

Puntualitat

traduccions de qualitat
traduccions en tots els idiomes