Traduccions Jurades a l'estat Espanyol

Traduccions jurades a l'Estat espanyol: què són i com obtenir-les?

A l'Estat espanyol, les traduccions jurades són traduccions oficials de documents que tenen validesa legal. Són realitzades per traductors jurats, professionals qualificats i nomenats pel Ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació (MAEC).


Què necessito per aconseguir una traducció jurada?


El document original que vols traduir


Com puc aconseguir una traducció jurada?


Hi ha dues maneres d'obtenir una traducció jurada:


Traductors jurats: Pots contactar amb un traductor jurat directament. El trobaràs al Registre de Traductors i Intèrprets Jurats del MAEC.

Empreses de traducció: Pots contractar una empresa de traducció que tingui traductors jurats a la seva plantilla.


Traduccions Idiomàtic: el teu servei de traducció jurada de confiança


A Traduccions Idiomàtic, oferim un servei de traducció jurada ràpid, professional i de confiança. Traduïm tota mena de documents, des de certificats de naixement fins a contractes mercantils.


Els nostres avantatges:Si necessites una traducció jurada, no dubtis a contactar amb Traduccions Idiomàtic. T'assegurarem un servei professional, ràpid i de confiança.


Traduccions amb Certificat electrònic:


A més de les traduccions jurades en paper, Traduccions Idiomàtic també ofereix traduccions jurades amb certificat electrònic. El certificat electrònic garanteix la integritat i autenticitat de la traducció, i permet la seva presentació telemàtica en organismes oficials.


Per què triar Traduccions Idiomàtic per a la teva traducció jurada?Si necessites una traducció jurada, no dubtis a contactar amb Traduccions Idiomàtic. T'assegurarem un servei professional, ràpid i de confiança.


Contacta amb nosaltres avui mateix per obtenir un pressupost sense compromís!


Telèfon: +34 972 212 354