Servei d'avaluació d'idiomes

Idiomatic Language Services ofereix un servei d'avaluació de nivell lingüístic .  Dirigit especialment a  empreses i ETTs.

Tota la informació que recollim està subjecte a la política de protecció de dades.

Per a més informació contacteu amb nosaltres. 

Clau per a una selecció de personal exitosa: l'avaluació d'idiomes


En un mercat laboral cada vegada més global, les empreses i les empreses de treball temporal (ETT) estan buscant constantment candidats amb habilitats lingüístiques per afrontar les necessitats dels seus clients en el mercat internacional.


Però, com sabem si els candidats tenen realment el nivell d'idioma que necessitem per al nostre negoci? L'avaluació d'idiomes és la resposta. A través d'aquesta eina, les ETT i les empreses poden mesurar el nivell d'idioma dels candidats per assegurar-se que compleixen les expectatives de l'empresa i del client.


L'avaluació d'idiomes és un procés que es realitza mitjançant proves i exàmens lingüístics que avaluen les habilitats dels candidats en una llengua específica. Això inclou la comprensió oral i escrita, l'expressió oral i escrita, la gramàtica i la pronunciació. A través de l'avaluació d'idiomes, les ETT i les empreses poden obtenir informació clau per ajudar en la selecció dels candidats adequats per a una posició de treball.

Test de nivell de Castellà

Test de nivell de francès

Test de nivell d'italià

Test de nivell d'alemany

Test de nivell de català