Internacionalització d'empreses

Vendes a l'estranger

traducció de pàgines web

Pàgina web:

Avui dia el web s'està convertint en una de les publicitats amb més potencial i més econòmic del món. Arribar a sectors de mercats que fins ara eren impensables per les limitacions físiques ara són reals i possibles. 

Vendre a Catalunya o a un país com Alemanya és compatible, possible, factible i cada cop més necessari .

Des de Idiomatic Language Services donem el servei de creació web per a empreses d'una forma còmode, ràpida i senzilla.

traducció de webs

Traducció web:

Una bona targeta de visita és indispensable per poder entrar en bon peu als nous mercats. Una bona traducció encarada per a cada país, pensant amb la seva cultura i forma de pensar pot ser determinant alhora de que un nou client acabi confiant en el teu producte. Per això a Idiomatic Language Services treballem amb traductors nadius per poder aconseguir una traducció fidel a l'original i que tingui sentit per la gent d'altres països.

traducció de botigues virtuals

Botiga virtual:

El 90% de les ventes de les botigues d'EEUU es fan per Internet. La venta a través de la xarxa és cada vegada una realitat més gran. Internet li trenca les barreres de localització del seu comerç o negoci per arribar a tothom sense límits. En l'actualitat hi han formes molt segures de fer la transacció amb mètodes de PayPal o per targeta de crèdit.

manteniment i posicionament web

Manteniment i posicionament web:

El web és una forma econòmica de publicitat però necessita una feina constant per que els usuaris trobin el seu web. Creació de nous continguts, utilització de paraules clau, utilització dels mitjans socials com Facebook i Twitter són només una de les coses a tenir en compte alhora de tenir una millor posició en les recerques dels teus possibles clients. Per aquest motiu invertir en un servei de manteniment web per gestionar-ho és important i necessari.

Intèrprets:

Buscar inversors o obrir mercat en altres països pot fer créixer el teu negoci , però abans d'invertir esforços es necessari conèixer de primera mà. Un viatge de negocis a fora sempre té l'impediment de l'idioma i la cultura. Una de les millors maneres de solucionar-ho és contractar els serveis d'un intèrpret facilitant-te la comunicació amb empresaris, institucions públiques o simplement la mobilitat per la ciutat o zones rurals.

Contacta'ns i t'informarem més detalladament.