Notícies

Traduccions de documents dirigits al Canadà

El servei de traduccions Idiomatic Language Services incorpora una nova representació al Canadà (Idiomatic Canada). Si necessiteu traduccions oficials per presentar al Canadà, us podem ajudar. Si necessiteu legalitzar documents al Canadà tenim un soci que presta aquest servei de forma ràpida i econòmica. Truqueu-nos al 972 212 354 per a informar-vos.

Actualització de la plataforma d'interpretacions en línia

Abans de la pandèmia Idiomatic ja tenia llesta la plataforma d'interpretacions en línia. Podeu veure els enllaços de les cabines en línia aquí: https://www.idiomatic.cat/serveis/interpretacions-en-l%C3%ADnia. Aquesta és la darrera actualització de la plataforma d'interpretacions que anem oferint des de l'any 1997 per telèfon i des de l'any 2014. Més informació

Idiomatic incorpora pagaments en línia

Ara és més fàcil fer pagaments. Un dels efectes de la pandèmia és la de fer pagaments amb targeta o en línia. Fem servir una plataforma de pagament segura i a poc a poc incorporarem més opcions de pagament.

A la base de la web hi ha un enllaç pels pagaments en línia. També podeu trobar l'enllaç aquí

Traduccions Jurades amb signatura electrònica i format digital.

Com hem explicat en el nostre bloc, la "Oficina de Interpretación de Lenguas" O.I.L. del Ministeri d'Assumptes Exteriors del Govern Espanyol va emetre un escrit en què s'accepten les traduccions signades digitalment. Això pot suposar un estalvi de cost de correus o missatgeria i de temps als clients. Cal consultar si l'organisme públic o el funcionari que rep les traduccions accepta aquest format.

Traduccions Idiomatic forma part de l'associació internacional de traductors N.U.R.I.T.S. (Network of Universally Registered Interpreters and Translator Society). Maig 2020

Amb l'afany de constants millores, Idiomatic Language Services s'ha unit a l'exclusiva associació internacional i xarxa d'empreses de traducció i interpretació N.U.R.I.T.S. Això ens permet millorar la xarxa de traductors internacional i enforteix la presència d'Idiomatic al món.

Continuem oferint els nostres serveis. Situació d'emergència per la pandèmia del virus COVID19 Març 2020

Idiomatic Language Services continua oferint el servei en línia com sempre. No atendrem presencialment fins a nou avís. El telèfon 972212354 i el mòbil 683681571 segueixen funcionant com sempre.

Traduccions Idiomatic recomana Ràdio Catalunya.org, una ràdio 100% en català.