Traducció Jurada Girona

Traducció jurada, oficial i verificada a tot el món


A Idiomatic Translations, us oferim un servei de traducció jurada, oficial i verificada a tot el món. Tenim una xarxa de traductors experts repartits per tot el globus, el que ens permet oferir-li un servei de traducció de màxima qualitat i precisió en qualsevol idioma.La traducció jurada és un tipus de traducció especialitzada que requereix la intervenció d'un traductor jurat reconegut per les autoritats. Aquest tipus de traducció és necessària per a documents oficials i legals, com ara passaport, certificats d'antecedents penals, certificats de naixement, etc.


Servei de traducció oficial


La traducció oficial és un tipus de traducció que requereix que el traductor estigui autoritzat per realitzar traduccions oficials per a entitats públiques o privades. Aquest tipus de traducció és necessària per a documents que han de ser presentats davant d'una entitat oficial, com ara ajuntaments, diputacions, ministeris, etc.


Servei de traducció verificada


La traducció verificada és un tipus de traducció que requereix que un traductor expert revisi i verifiqui la traducció feta per un altre traductor. Aquest tipus de traducció és necessària per a documents importants que requereixen un nivell de precisió i qualitat màxim.


Per què triar Idiomatic Translations?


A Idiomatic Translations, us oferim un servei de traducció de màxima qualitat i precisió. Els nostres traductors experts tenen una gran experiència en traducció jurada, oficial i verificada, i estan qualificats per fer traduccions en qualsevol idioma.


A més, oferim un servei ràpid i eficient. Ens comprometem a lliurar les traduccions dins del termini acordat amb el client.


També oferim un servei de traducció confidencial. Les seves dades i documents estan segurs amb nosaltres.


No dubti a contactar amb nosaltres si necessita un servei de traducció jurada, oficial o verificada a tot el món.


Sol·liciti un pressupost gratuït avui mateix.