El meu traductor està de vacances, ara què?

traductors que no fan vacances

Posem l'escenari de l'article d'avui: és l'estiu, la vida és fàcil i tothom està de vacances. La vostra traductora de confiança, amb qui heu treballat estretament durant anys, es pren les vacances d'estiu i ara necessiteu una traducció urgent. Què fa?


Aquesta és una situació molt comuna, que quasi sempre acaba de la mateixa manera. Vostè, el client, confia en un traductor específic per a les seves necessitats de traducció i, quan més ho necessita, no està disponible. Això es deu al fet que aquesta persona és l'empresa i no té cap equip de companys professionals a la perifèria que li donin suport.


Traductors que no fan vacances


Per això, és important sol·licitar sempre traduccions a una empresa de traducció certificada professional, com Traduccions Idiomatic. Algú sempre hi és, no marxem de vacances i sempre obtindreu traduccions per part de parlants nadius, en qualsevol idioma que necessiteu.


Cerqueu una empresa de traducció per a les vostres traduccions certificades? Poseu-vos en contacte amb nosaltres aquí per a un pressupost gratuït.