Traduccions Girona

Idiomatic Language Services ha estat i és una empresa de traduccions de referència a Catalunya i a l'estat espanyol. Empresa de traduccions creada i amb seu a Girona des de l'any 1996.

Una empresa Gironina experta en Creació de Continguts en diferents idiomes.

La creació de continguts és un servei molt demandat avui dia per totes aquelles empreses que tinguin una bona estratègia de màrqueting.

Tens clients internacionals? Demana'ns pressupost per a generar els teus textos directament en l'idioma al qual vols fer-te arribar als teus clients. Comptem amb els millors professionals per a donar-li forma a la teva idea.

Prepara el terreny. Destaca en el mercat. Amplia la teva cartera de clients.

Deixa'ns ajudar-te a aconseguir-ho.

Dyneff españa sl Euromet agrofood sociedad anonima. Autopodium sa Gurit shared services sociedad limitada. Marlex people ett sl. Som energia sccl. Valvi alimentacio i serveis sl Miservi de supermercats sociedad limitada Boadas 1880 sa Clinica girona, sociedad anonima Garage andreu sociedad anonima Perfums bachs sa Metalquimia sociedad anonima Grupauto 2002 sa Productos automotrices sa Falk & ross group spain sl Francisco puig masjuan sa Arcadi pla sa Sumar, serveis publics d'accio social de catalunya m.p. sl. Japand 21 sl Bestiar serra i marti sl Pere quera sa Xarxa farmaceutica sociedad limitada Saltoki girona sa Osg serveis grup sl. United quality foods sl. Productos valent sa Peixos puignau sa Antoni pons sa Oxiter girona sociedad limitada Arcadio Creus S.A. DACRESA

Girona i traduccions Girona

Girona és una ciutat i un municipi del nord-est de Catalunya, capital de la comarca del Gironès, i de la província de Girona. Pertany a l'àmbit de les comarques gironines.

La ciutat es troba a la confluència de quatre rius (el Ter, l'Onyar, el Güell i el Galligants) i a una altitud de 75 m sobre el nivell del mar. El seu terme municipal limita al nord amb Sant Julià de Ramis i Sarrià de Ter; a l'est, amb Celrà; al sud-est, amb Juià i Quart; al sud-oest, amb Fornells de la Selva, Vilablareix i Salt; i a l'oest, amb Sant Gregori. El municipi tenia 101.852 habitants el 2019.

El seu nucli històric o barri vell compta amb elements monumentals únics al continent. Es troba delimitat per l'anomenat passeig de la Muralla, el camí de ronda de les antigues muralles carolíngies (s. IX) i de la baixa edat mitjana (segles xiv i xv). Entre els seus monuments destaquen el call (antic barri jueu, dels més ben conservats de la península ibèrica), les acolorides cases de l'Onyar, els banys àrabs i la catedral, d'una grandíssima nau única que és la més ampla del món en estil gòtic.