Agència de traduccions Catalana - Serveis de traducció professional

Som una agència de traduccions Catalana amb anys d'experiència en serveis de traducció professional per a empreses i particulars. Contacta'ns ara per a una solució de traducció personalitzada!

Som una agència de traduccions catalana amb anys d'experiència en el sector. El nostre principal objectiu és oferir serveis de traducció professional que satisfacin les necessitats dels nostres clients.

Els nostres serveis de traducció són molt amplis i abasten una gran varietat de camps. Oferim serveis de traducció en diferents àrees com la literatura, l'art, la tecnologia, la medicina, la llei i molts altres camps.

El nostre equip de traductors professionals està format per experts amb una gran experiència en el sector i una gran capacitació en les llengües amb les quals treballen. Tots els nostres traductors són bilingües i estan certificats per a garantir la màxima qualitat en cada projecte.

Per garantir la màxima qualitat en els nostres serveis de traducció, disposem d'un rigorós procés de revisió. Després que el nostre equip de traductors hagi completat el projecte, un segon equip de revisors l'avalua per assegurar que la traducció sigui precisa i coherent. Això ens permet oferir una garantia de satisfacció del 100% als nostres clients.

Oferim una gran varietat de serveis de traducció, incloent-hi la traducció de documents legals, tècnics i comercials. També oferim serveis de localització, subtitulació i interpretació en diferents idiomes.

El nostre compromís amb la qualitat i la satisfacció del client ens ha permès ser una de les agències de traducció més reconegudes a Catalunya. Molts clients ens recomanen als seus amics i associats, cosa que ens motiva a continuar oferint un servei de primera.