Especialistes en traduccions de gastronomia

especialistes traduccions gastronomia

La gastronomia és una part essencial de la cultura de qualsevol país. Els plats, els ingredients, les tradicions culinàries i les maneres de menjar són elements que defineixen la identitat d'un poble. Per tant, la traducció de textos gastronòmics requereix un coneixement profund de la cultura i la llengua dels dos idiomes implicats.


A Traduccions Idiomàtic, som especialistes en traduccions de gastronomia. El nostre equip de traductors té una àmplia experiència en aquest camp i està format per professionals amb una gran passió per la cuina i la cultura.


Oferim una àmplia gamma de serveis de traducció gastronòmica, incloent-hi:


Traducció de receptes

Traducció de menús de restaurants

Traducció de llibres de cuina

Traducció de publicacions gastronòmiques

Traducció de webs i aplicacions gastronòmiques


En la traducció de receptes, és important que el traductor mantingui el sabor i la textura dels plats originals. Això requereix un coneixement profund dels ingredients i les tècniques culinàries dels dos idiomes.


En la traducció de menús de restaurants, és crucial que el traductor transmeti la sensació que el client tindrà quan visiti el restaurant. Això requereix un coneixement de la cultura i l'ambient del restaurant.


En la traducció de llibres de cuina, és rellevant que el traductor mantingui el to i l'estil de l'autor original. Això requereix un coneixement de l'estil literari i la cultura dels dos idiomes.


En la traducció de publicacions gastronòmiques, és valuós que el traductor mantingui la informació i el to de la publicació original. Això requereix un coneixement de l'estil periodístic i la cultura dels dos idiomes.


En la traducció de webs i aplicacions gastronòmiques, és important que el traductor adapti el contingut al públic objectiu. Això requereix un coneixement de la cultura i les preferències dels consumidors dels dos idiomes.


Si esteu buscant un equip de traductors especialitzats en traduccions de gastronomia, Traduccions Idiomàtic és la vostra millor opció. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix i us proporcionarem un pressupost sense compromís.