noticies

No tanquem a l'estiu

in noticies

*|MC:SUBJECT|*

Nou web d'Idiomatic Language Services

in noticies
Web Idiomatic

Idiomatic Language Services, l'empresa de traduccions i interpretacions, renova el seu web per cinquena vegada en els seus 15 anys d'història. Idiomatic es modernitza constantment i ara ho fa en el seu web.

Idiomatic Language Services no tanca per vacances

in noticies

Seguint amb la seva política de donar el millor servei en traduccions i interpretacions 365 dies a l'any, Idiomatic no ha tancat les seves oficines en el mes d'agost. Tot i que és una època de l'any que sembla que tot es ralentitza, els nostres clients segueixen demanant traduccions, revisions, maquetacions i interpretacions. Per aquest motiu Idiomatic sempre ha tingut clar seguir donant els seus serveis durant tot l'any i amb la qualitat de sempre.

Idiomatic Language Services participa en la conferència de marketing organitzada per Girona Business

in noticies

Girona business, associació d'empresaris de la província de Girona, va organitzar unes xerrades sobre estratègies de mercat per les petites i mitjanes empreses al parc tecnològic de la Universitat de Girona. La realització va anar a càrrec d'Isabel Anthony Torres, de l'empresa barcelonina Se Ese Uno “la formula empresarial”.

Idiomatic participa a la sessió informativa de la comunitat de municipis Perpinyà Mediterrània.

in noticies

L’empresa de traduccions gironina Idiomatic Language Services S.L. va participar el dia 12 de juny de 2012 a la sessió informativa que va oferir la comunitat de municipis Perpinyà Mediterrània a la seva oficina de Girona, ubicada a la Plaça Josep Pla de la ciutat. Aquesta sessió, amb el títol “ Invertiu a Perpinyà Mediterrània i feu negoci a França” va reunir a 54 empresaris. L’acte va ser inaugurat pel president de PIMEC Girona, el Sr. Iñaki Frade.

Passeig General Mendoza, 7 Principal. 17002 Girona- Tel. 972 21 23 54