Nou web d'Idiomatic Language Services

in noticies
Web Idiomatic

Idiomatic Language Services, l'empresa de traduccions i interpretacions, renova el seu web per cinquena vegada en els seus 15 anys d'història. Idiomatic es modernitza constantment i ara ho fa en el seu web.

El web continua utilitzant el seu blau característic com a base de disseny, millora la navegació i inclou material fotogràfic original.
Com a tret més característic, s'elimina el menú-panell inicial per retornar a una navegació més tradicional basat en un menú superior desplegable. En quan al contingut, manté les seccions de traducció, interpretació i pressupost de traduccions i interpretacions en línia millorant-ne la presentació.

Dins les novetats del web tenim el nou catàleg PDF per descarregar, la secció de notícies pròpies, els nostres serveis de maquetació i disseny gràfic com també el de desenvolupament web (hospedatge.cat), especialitzats en disseny web i tots els serveis que se'n deriven: hosting, dominis, posicionament,... . A més a més estrenem un mapa de localització de les nostres delegacions i oficines repartides per Catalunya, Europa i EUA. Com a punt més important, destaquem el nou apartat de serveis relacionats amb la internacionalització de les empreses per vendre a l’estranger. Aquest apartat explica breument els serveis i estratègies que podem oferir per tenir presència als mercats d'Europa i d’altres continents.

Passeig General Mendoza, 7 Principal. 17002 Girona- Tel. 972 21 23 54