Traduccions

Diccionaris per traduccions de les oficines de Idiomatic Language Services

La traducció s'ha convertit en una eina de treball imprescindible en tots els sectors empresarials. Les bones traduccions han de ser especialitzades i sempre requereixen la qualitat més alta. A Idiomatic Language Services cada traducció rep l'atenció individualitzada d'un traductor nadiu i especialista en el tema. Després es procedeix a la revisió i edició del text i finalment s'entrega al client. Disposem d'un amplíssim ventall d'idiomes que ens permeten oferir un servei de traducció adequat a cada situació i així assegurar-nos un resultat òptim. Demani un pressupost en línia sense cap compromís.

 

 

Qualitat a Idiomatic
Idiomatic Language Services SL compta amb les certificacions d'AENOR i IQNet ISO 9001:2000 i UNE-EN-15038.

 

IQNET - Certificat de qualitat de traduccions de Idiomatic Language Services  UNE - Certificat de qualitat de les traduccions de Idiomatic Language Services Certificat AENOR - Emresa Registrada d'Idiomatic Language Services

 

Servei de Traduccions en línia Idiomatic
Aquest servei està pensat per aquelles empreses o persones que necessiten un servei de traducció ràpid (menys d'una hora) de textos de menys de 500 paraules. Rep correus que no entén? Li agradaria personalitzar les respostes als seus correus en tots els idiomes? Si la resposta a aquestes preguntes és afirmativa, aquest servei és ideal per a vostè. Com funciona? Primer s'ha de posar en contacte amb Idiomatic per tal d’acordar un contracte i una combinació lingüística. Un cop acordat el contracte, Idiomatic li proporcionarà un nom d'usuari i una contrasenya per a poder entrar al ©Idiomatic Management System. Pot accedir al sistema des de la intranet/admin situada a l'esquerra de la pàgina web o prement aquí.

 

 

 

Passeig General Mendoza, 7 Principal. 17002 Girona- Tel. 972 21 23 54